SUOMEN TAIDEYHDISTYS RY:N JOHTOKUNTA 2016

Johtokuntaan kuuluvat vuosikokouksessa huhtikuussa valitut puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viisi jäsentä sekä kaksi varajäsentä. Puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä jäsenet ja heidän varamiehensä valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Puheenjohtaja: Lasse Saarinen (toimitusjohtaja)
Varapuheenjohtaja: Päivi Karttunen (FK)
Varsinaiset jäsenet: Hannu Hokka (KTM), Antti Huotari (KTM), Riitta Ojanperä (FT), Ulla Pennanen (intendentti), Antti Tanttu (kuvataiteilija)
Varajäsenet: Arto Jurttila (toimitusjohtaja), Asko Mäkelä (FL)

LAUTAKUNNAT 2016

Yhdistyksen lautakuntien jäsenet ja varajäsenet valitaan vuosikokouksessa huhtikuussa vuodeksi kerrallaan ja heidän on oltava yhdistyksen jäseniä.

Apuraha- ja palkintolautakuntaan sekä teosostolautakuntaan kuuluu kolme varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä. Kahden varsinaisen jäsenen tulee olla kuvataiteilijoita ja varajäsenistä yhden on oltava kuvataiteilija. Kirjallisuuslautakuntaan kuuluu kolme jäsentä.

APURAHA- JA PALKINTOLAUTAKUNTA

Puheenjohtaja: Antti Tanttu (kuvataiteilija)
Varsinaiset jäsenet: Susanne Gottberg (kuvataiteilija), Hanna Johansson (tutkija, taidehistorioitsija)
Varajäsenet: Vesa-Pekka Rannikko (kuvataiteilija), Pessi Rautio, (FM)