Taidehallissa maalataan skeittilautoja joulukuussa

Helsingin Taidehalli 3.–4.12.2015 16:00–20:00

Kaksipäiväisessä työpajassa maalataan skeitti. Ohjaajana toimii kuvittaja Ossi Pirkonen. Hintaa pläjäyksellä on 10€. Tapahtuman tuottaa Suomen Taideyhdistys.

Suomen Taideyhdistyksen viime kesäkuussa järjestämä skeittilautojen maalaustyöpaja saa jatkoa, kun helsinkiläinen kuvittaja Ossi Pirkonen ohjaa uuden kaksipäiväisen työpajan Helsingin Taidehallissa 3.–4.12.2015 klo 16.00–20.00. Tervetuloa mukaan!

Hinta: 10 € / Suomen Taideyhdistyksen jäsenille 9 €
Aiempaa kokemusta ei tarvita.
Alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla osoitteessa: www.taidehalli.fi/ajankohtaista
Paikkoja on rajattu määrä, joten toimithan ripeästi!

Tiedustelut: tuottaja@taidehalli.fi

Yhteistyökumppanit: Make Your Mark, Lamina

Kuva: Ossi Pirkonen

Ossi Pirkonen on helsinkiläinen kuvittaja, maalari, piirtäjä, opettaja ja moness amukana ollut yleisdude, jonka töitä on nähty esimerkiksi lehdissä, mainoksissa, longboardeissa, albumien kansissa ja näyttelyissä. Hän harrastaa piirtämistä, podcastien kuuntelua, voodoo-kissapatsaita ja katsoo mielellään dokumenttielokuvia mielenkiintoisista ihmisistä.