Maalaa skeittilautasi Taidehallin työpajassa!

Helsingin Taidehalli 21.–22.8.2016 La 13–16, su 13–18

Pidetty ja odotettu Skeittipaja palaa rikospaikalle! Onko sinulla skeittilauta, jonka haluat maalata? Haaveiletko tekeväsi jo olemassa olevasta laudastasi entistä kauniimman?

Kaksipäiväisessä työpajassa otamme haltuun skeittilaudan ovaalin muodon helsinkiläisen kuvittajan, Ossi Pirkosen ohjauksessa.

Aiempaa kokemusta ei tarvita. Paja soveltuu yli 10-vuotiaille. Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa.

Varaa paikkasi ilmoittautumalla täällä.
Paikkoja on rajattu määrä, joten toimithan ripeästi!

Aika: 20.–21.8.2016
Lauantaina klo 13–16 ja sunnuntaina klo 13–18
Hinta 10 € / Suomen Taideyhdistyksen jäsenille 9 €

Tuunausmateriaalit sisältyvät hintaan. Tuothan mukanasi oman maalattavan dekin.

Helsingin Taidehalli
Nervanderinkatu 3

Tiedustelut:
tuottaja@taidehalli.fi

Yhteistyökumppanit:
Make Your Mark
Lamina

Kuva: Ossi Pirkonen

Ossi Pirkonen on helsinkiläinen kuvittaja, maalari, piirtäjä, opettaja ja monessa mukana ollut yleisdude, jonka töitä on nähty esimerkiksi lehdissä, mainoksissa, longboardeissa, albumien kansissa ja näyttelyissä. Hän harrastaa piirtämistä, podcastien kuuntelua, voodoo-kissapatsaita ja katsoo mielellään dokumenttielokuvia mielenkiintoisista ihmisistä.
facebook.com/ossiart