Suomen Taideyhdistys järjestää yhteistyössä matkatoimisto Matka-Agentit Oy:n kanssa jäsenmatkan Wieniin viikonloppuna 29.9.–1.10.2017. Matkalle osallistuminen edellyttää Suomen Taideyhdistyksen jäsenyyttä.

Ilmoittautumiset 12.5.2017 mennessä suoraan matkatoimistoon sähköpostitse anne.laakso(a)matka-agentit.fi tai puhelimitse 050 414 6821.

Matkan hinta:
795 € / hlö kahden hengen huoneessa
885 € / hlö yhden hengen huoneessa

Hinta sisältää:
* Finnairin reittilennot
* lentokenttäverot ja matkustajamaksut
* 1 x matkalaukku à 23 kg ruumaan / henkilö
* majoitus valituissa huonetyypeissä
* aamiainen hotellissa
* ohjelman mukaiset palvelut
* pääsyliput kohteisiin, osassa kohteista opastettu kierros (ks. matkaohjelma)
* 3 x yhteinen ruokailu

MATKAOHJELMA

Perjantai 29.9.
Lähtö Helsingistä Finnairin lennolla klo 8.30. Saapuminen Wieniin klo 9.55. Suomenkielinen opas vastaanottaa ryhmän Wienin lentokentällä. Kaupunkikiertoajelun jälkeen tutustutaan vanhaan kaupunkiin kävellen ja nautitaan kolmen ruokalajin lounas keskustan ravintolassa.

Sunnuntai 1.10.
Lähtö Wienistä Finnairin lennolla klo 19.20. Opas saattaa ryhmän lentokentälle. Saapuminen Helsinkiin klo 22.40.

Viikonlopun ohjelma

Mozart-konsertti
Musikvereinin Kultaisessa salissa

Wienin taidehistoriallinen museo
Viiden vuosituhannen taidetta antiikin Kreikasta ja Roomasta alkaen aina Dürerin, Raphaelin, Rembrandtin, Rubensin, Tizianin, Velázquezin ja Vermeerin mestariteoksiin. Kuulokeopastus (englanniksi tai saksaksi).

Bank Austria Kunstforum Wien
Yksi Wienin suosituimmista museoista. Tärkeä kokoelma maailmansotien välisiltä vuosilta, mm. Ferdinand Georg Waldmüller, Gustav Klimt, Oskar Kokoschka, Maria Lassnig, Christian Ludwig Attersee, Arnulf Rainer, Franz West, Herbert Brandl ja Erwin Wurm.

Kunsthalle Wien
Modernia taidetta. Museon oma opas opastaa englanniksi tai saksaksi.

21er Haus
Opastettu kierros nykytaiteen museossa

Wiener Secession
Näyttelyhalli ja Itävallan jugend-tyylin tärkeimpiä muistomerkkejä

Belvedere-museo
Itävaltalaista taidetta. Opastettu kierros.

Dorotheumin huutokauppakamari
Opastettu kierros taiteen keräilijöiden toivekohteessa

Hundertwasserhaus
Rakennukseen voi tutustua ainoastaan ulkopuolelta

HOTELLI
Art Hotel Vienna ***
1050 Wien, Brandmayergasse 7–9
www.thearthotelvienna.at
Moderni hotelli, jossa vaalitaan modernia taidetta. Sijainti keskustan alueella. Erittäin hyvät kulkuyhteydet ydinkeskustaan.

HUOMIOITAVAA
* Suomen kansalaisella tulee olla matkalla mukana koko matkan ajan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.
* Suosittelemme kaikille matkavakuutuksen ottamista heti matkavarausta tehtäessä mahdollisten peruutuskulujen sekä henkilö- ja matkatavaravahinkojen varalle.

matka-agentit_logo

SUOMEN MATKA-AGENTIT OY
Linnankatu 8 E
20100 Turku
www.matka-agentit.fi

AIEMMAT JÄSENMATKAT

30.9.–2.10.2016 Amsterdam
Van Gogh -museo, Het Rijksmuseum Amsterdam, Stedelijk Museum, Hermitage Amsterdam

6.–7.6.2015 Viro
Kumu, Tallinna Kunstihoone, Kunstihoone galerii, Linnagalerii, Viinistu Kunstimuuseum, ateljeevierailu taiteilija Leonhard Lapinin työhuoneelle
Lue Otso Kantokorven juttu jäsenmatkasta Viroon!

Kuva: Otso Kantokorpi. Leonhard Lapin esittelee työhuonettaan.

15.6.2014 Pirkanmaa
Serlachiuksen taidemuseo, Mäntän kuvataideviikot, Purnun kesätaidenäyttely

7.–9.10.2011 Berliini
Pergamon-museo, Stasi-museo, Hamburger Bahnhofin taidemuseo, Deutsche Guggenheim