Kuva/Foto/Photo: Patrik Rastenberger

Suomen Taideyhdistys arpoo vuosittain jäsentensä kesken noin sata vuoden aikana hankkimaansa, kotimaista nykytaidetta edustavaa taideteosta. Arpajaisiin osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista viimeistään 15. joulukuuta. Kuluneen vuoden arpajaisvoittajat julkistetaan jo perinteeksi muodostuneessa ohjelmallisessa illanvietossa seuraavan vuoden alussa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisella kirjeellä. Nimilista voittajista julkaistaan Suomen Taideyhdistyksen www-sivuilla.

VUODEN 2016 TEOSARPAJAISET KAAPELITEHTAALLA 8.2.2017

Tervetuloa juhlimaan kanssamme Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa keskiviikkona 8.2.2017 klo 18.30–21.30!

Vapaa pääsy. Osallistuminen edellyttää Suomen Taideyhdistyksen jäsenyyttä.
Voimassa oleva (vuoden 2016) jäsenkortti on esitettävä ovella.
Jäsenkortti on henkilökohtainen. Ovella on mahdollista liittyä jäseneksi maksamalla vuoden 2017 jäsenmaksu (30 €). Huom! Vain käteismaksu mahdollinen. Tilaisuudessa jäsenyyden hankkineet osallistuvat vain paikallisarvontaan. (He ovat mukana vuoden 2017 pääarvonnassa alkuvuodesta 2018.) Muistathan ilmoittautua viimeistään 3.2.2017!

* PÄÄARVONTA: Vuoden 2016 arpajaisvoittajat julkistetaan. Suomen Taideyhdistys on arponut noin sata viime vuonna hankittua kotimaista nykytaideteosta kaikkien vuoden 2016 jäsenten kesken.
* PAIKALLISARVONTA: Illan aikana arvotaan vielä parikymmentä teosta tilaisuuteen osallistujien kesken.
* Juontajina TÄRÄHTÄNEET ÄMMÄT
* Tarjoilua ja elävää musiikkia

Vuoden 2016 arpajaisvoitot ovat nähtävissä täällä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olenko mukana arvonnassa?
Jos olet maksanut vuoden 2016 jäsenmaksun viimeistään 15.12.2016 ja sinulla on vuoden 2016 jäsenkortti, olet mukana suurarvonnassa nyt. Jos olet maksanut vuoden 2017 jäsenmaksun, olet mukana suurarvonnassa vuoden kuluttua (eli vuoden 2017 päättyessä). Paikallisarvontaan osallistuvat kaikki illanviettoon saapuneet jäsenet. Suurarvonnassa arvotaan noin sata teosta, paikallisarvonnassa parikymmentä. Määrät vaihtelevat hieman vuosittain.

Voinko voittaa jopa kaksi taideteosta?
Kyllä. Kaapelitehtaalle saapuvat vuoden 2016 jäsenet ovat mukana kahdessa arvonnassa, sekä suurarvonnassa että paikallisarvonnassa. Uudet jäsenet ovat mukana paikallisarvonnassa.

Voinko ottaa ystävän mukaan arpajaisillanviettoon?
Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Suomen Taideyhdistyksen jäsenille. Mukaan pääsee esittämällä ovella voimassa olevan jäsenkortin. Muistathan, että vuoden 2016 jäsenkortti on voimassa helmikuun 2017 loppuun asti! Ilman jäsenkorttia saapuvilta peritään sisäänpääsymaksu, joka on samalla vuoden 2017 jäsenmaksu. Ovella on siis mahdollista myös liittyä yhdistykseen uutena jäsenenä.

Täytyykö ovella näyttää kutsukortti?
Ei. Ovella täytyy näyttää vain jäsenkortti.

Mitä teen, jos olen hukannut jäsenkorttini?
Ovella on infopiste, jossa henkilökuntamme voi tarkistaa jäsenrekisteristämme, että jäsenyys on voimassa.

Kuinka arvonta tapahtuu?
Suurarvonta suoritetaan etukäteen Taideyhdistyksen toimistolla Taidehallissa. Tietokoneen satunnaisgeneraattori arpoo teokset yhdistämällä teosnumerot jäsenrekisteristä umpimähkään poimimiinsa nimiin. Arvontaa seuraavat Taideyhdistyksen puheenjohtaja Lasse Saarinen sekä puolueeton valvoja, joka ei voi olla Taideyhdistyksen jäsen. Paikallisarvontaan osallistutaan täyttämällä arvontakuponki, jonka saat tilaisuuteen saapuessasi.

Miten saan tiedon voitosta, jos en pääse tulemaan Kaapelitehtaalle?
Arpajaisvoittajille lähetetään henkilökohtainen kirje voitosta. Voittajien nimet julkaistaan tilaisuuden jälkeen myös Taideyhdistyksen verkkosivuilla.