Jonni Roos, Minna Joenniemi. Kuva/Foto/Photo: Roger Gustafsson

Taideyhdistyksen perinteiseen jäsenarpajaisiltaan Kaapelitehtaalla 20.1.2010 osallistui lähes 400 jäsentä, joista yli 60 uutta! Illan aikana arvottiin vuonna 2009 hankitut 111 teosta, jotka kaikki olivat nähtävillä Puristamossa.

Teosarpajaiset 2009

Jäsenarpajaiset juonsivat toimittajat Minna Joenniemi ja Jonni Roos. Illan teemana olivat ”vuoden taideteot”. Arvonnan onnettarina toimivat ministeri Anneli Jäätteenmäki, Ateneumin taidemuseon johtaja Maija Tanninen, kriitikot Marja-Terttu Kivirinta ja Otso Kantokorpi, taiteilijat Muriel Lässer, Sanni Seppo, Ritva Kovalainen, Anni Leppälä, Ismo Kajander ja Anna Tuori.

Ismo Kajander
Onnettarena Vuoden syntymäpäiväsankari, taiteilija Ismo Kajander.

Ritva Kovalainen, Sanni Seppo
Haastateltavina Ritva Kovalainen ja Sanni Seppo, joiden teos Metsänhoidollisia toimenpiteitä (Hiilinielu tuotanto & Miellotar 2009) sai vuoden 2009 kirjallisuuspalkinnon.

Kuvat: Roger Gustafsson