Kuva: Patrik Rastenberger

Suomen Taideyhdistys arpoo vuosittain jäsentensä kesken noin sata vuoden aikana hankkimaansa, kotimaista nykytaidetta edustavaa taideteosta. Arvontaan osallistuminen edellyttää jäsenmaksun maksamista viimeistään 15. joulukuuta. Kuluneen vuoden arpajaisvoittajat julkistetaan jo perinteeksi muodostuneessa ohjelmallisessa illanvietossa seuraavan vuoden alussa. Lisäksi illan aikana arvotaan vielä parikymmentä teosta läsnäolijoiden kesken.

Vuoden 2020 teosarpajaiset -juhla järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa helmikuussa 2021. Tilaisuus on tarkoitettu vain jäsenille. Jäsenkortti toimii henkilökohtaisena pääsylippuna.

Lista arpajaisvoitoista löytyy täältä.

Arpajaisvoitoiksi hankittuja teoksia ja niiden tekijöitä esitellään myös STY:n Instagramissa.

Henkilötietojen käsittelyä koskevan uuden tietosuojalain myötä Suomen Taideyhdistys ei enää julkaise arpajaisvoittajien nimiä verkkosivuillaan. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Tiedustelut puh. 045 7731 4315 tai info-at-suomentaideyhdistys.fi.