Taidemessumatka Kölniin

11.–14.4.2019

Tervetuloa Suomen Taideyhdistykselle räätälöidylle, taidefilosofi Johanna Wahlbeckin opastamalle taidemessumatkalle Kölniin. Matka suuntautuu Art Cologne 2019 -messuille ja sisältää aimo annoksen myös muita parhaimpia taidekohteita Johannan opastamana.

Johanna Wahlbeck on erikoistunut moderniin ja nykytaiteeseen sekä toimii myös kuvataidemenetelmien kouluttajana. Taide ja asioiden pohtiminen ihmisten kanssa ovat olleet Johannan intohimo pienestä pitäen. Hänen ammattitaitonsa ja innostuksensa tarttuvat mukavasti häntä kuunnellessa.

Matkaohjelma lyhyesti:

11.4. to | Finnairin iltalento Düsseldorfiin, kuljetus Kölniin hotelliin, tervetuloillallinen.

12.4. pe | Aamiaisen jälkeen Art Cologne 2019 -messuille, jossa englanniksi opastettu VIP ARTtour 1 h. Messuopastus jatkuu Johannan toimesta. Lounas ja paluu hotellille omatoimisesti päivän päätteeksi. Ilta vapaa.

13.4. la | Köln tutuksi. Aamiaisen jälkeen suomeksi opastettu kaupunkikierros päänähtävyyksineen. Opastus päättyy lounashetkeen, jonka jälkeen tutustutaan Johannan johdolla Museum Ludwigiin (Euroopan laajin pop-taidekokoelma) sekä MAKKiin (taide ja design). Ilta vapaa.

14.4. su | Düsseldorf tutuksi suomenkielisen oppaan johdolla. Tutustuminen Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen K21 -museoon, ensin englanninkielinen museo-opastus, jonka jälkeen Johannan kanssa. Lounaan jälkeen kuljetus lentokentälle, iltakoneella Helsinkiin.

Tarkempi matkaohjelma täällä.

Finnairin lennot:
11.4. AY1395 Helsinki – Düsseldorf 16.30–18.00
14.4. AY1396 Düsseldorf – Helsinki 18.50–22.10

Majoitus: Eden Hotel Früh am Dom * * *
Sporergasse 1/50667 Köln
Keskiluokan hotelli sijaitsee Kölnin keskustassa, lähellä päärautatieasemaa sekä katedraalia.

Matkan kokonaishinta 1380 € / hlö, jaetussa 2 hengen huoneessa
1 hengen huoneen lisämaksu 255 € / hlö

Matkan hintaan sisältyy:
– suora lento Helsinki–Düsseldorf–Helsinki lentoveroineen
– majoitus jaetussa 2 hengen huoneissa, Eden Hotel Früh am Dom
– ohjelman mukaiset kuljetukset
– taidemessuliput
– VIP ARTtour (1 h) englanninkielisellä opastuksella taidemessuilla
– sisäänpääsymaksu messujen ulkopuolisiin vierailukohteisiin sekä Museum K21:n englanninkielinen museo-opastus (1 h)
– ateriat: hotelliaamiaiset, tervetuloillallinen, 2 x lounas
– Kölnin ja Düsseldorfin suomenkielinen virallinen opas 3 h ajan
– Johanna Wahlbeckin matkanjohtajuus ja taideasiantuntijuus matkan aikana

Ilmoittautumiset 4.2.2019 mennessä suoraan matkatoimistoon Kon-Tiki Tours. Ilmoittaudu verkkokaupassa, sähköpostitse: ilmoittautumiset@kontiki.fi tai puhelimitse: 09 466 300. Matkalle osallistuminen edellyttää Suomen Taideyhdistyksen jäsenyyttä.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd (1929/00/Mj Mv). Hinnat perustuvat 7.6.2018 päivitettyyn, voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin. Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 14 hlö. Kon-Tiki Tours pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.